Skurdinti avinžirniai yra puikus riebalų, baltymų, angliavandenių, ląstelienos, cukraus ir mineralų šaltinis. Avinžirniuose, taip pat, galima rasti daug skaidulų, kurios ne tik palaiko svorio metimą ir riebalų deginimą, bet ir yra svarbios širdies ir kraujagyslių ligų prevencijai.
Nepaprasto skonio ir tekstūros įprasti avinžirniai per 45 dienas, naudojant unikalią technologiją, virsta Viduržemio jūros regionio stiliaus skrudintais avinžirniais. Pirmas žingsnis – pasirenkami aukščiausios kokybės avinžirniai.
Taigi, apibendrinant avinžirnių kombinacija su įvairiais kruopščiai atrinktais pagardais tampa: Gardžiais burbuliukais su traškiu vidumi, galintys atstoti desertą. Sukurti, kad būtų minimalus pagardo sluoksnis, kad jaustųsi avinžirnio skonis ir pagardas, kuris neužgožia jo skonio. Sveiku produktu – baltymų, skaidulų, mineralų ir vitaminų šaltiniu. Tinkantys žmonėms, kurie laikosi įvairių dietų.