- Apynio krištolinis, tai naują kūną įgavęs Eau De Vie De Biere. Kaip ir jo pirmtakas, naujasis gėrimas krištolo skaidrumo, vaisiškas kvapas su aiškiai išreikštu grūdiškumu skonyje. Kiek stipresnis, tad dar išraiškingesnis už sidabru Tokijuje apdovanotą Eau De Vie.
- Distiliuojamas bravore išvirto aukštutinės fermentacijos alaus, kurį verda nedidelėmis 500 litrų partijomis, o per dieną atliekami du virimus. Po 4-5 savaičių alaus fermentacijos ir brandinimo, užkuria malkomis kūrenamą pečių, kurio pagalba variniuose induose iš 3-4 litrų alaus išdistiliuojama 0,5 litro Apynio krištolinio.
- Dėl malkomis kūrenamo garo katilo ir neskubinamų procesų, šiame gėrime atsiskleidžia žalio obuolio ir kriaušių natos. O subtilumo suteikia tik mažiems gamintojams įmanomas lankstumas – gėrimo gamyboje naudojamos nežymiai besikeičiančios žaliavos, kurios ranka užrašomos ant kiekvieno butelio etiketės.
- Kintančios, tačiau skonio branduolį išlaikančios, ingredientų variacijos kviečia nagrinėti jų indėlį į galutinį rezultatą – krištolo skaidrumo, alaus spiritą.
- 43%
- 0,5 l