- RANKŲ DARBO PIENINIS ŠOKOLADAS SU OBUOLIAIS, APELSINŲ ŽIEVELĖMIS IR CINAMONU. LAROCHÉ Receptas N° 6
- Šokolado klasika su intriga – Laroché N° 6 receptas: stipraus kakavos ir pieno skonio, glotnios tekstūros pieniškas šokoladas su kūną šildančiu cinamonu, traškiais obuolių gabalėliais ir apelsinų žievelių cukatomis. Populiariausią pasaulyje, t.y. pienišką šokoladą, papildėme gerai pažystamais ingredientais, kurių dėka išgavome puikų skonių derinį. Idealus pasirinkimas ieškantiems naujų atradimų, tačiau bijantiems eksperimentuoti.
- NAPA2019 Bronzos apdovanojimas už dizainą
- 90g
Gurmaniški produktai, Saldumynai
Pieninis šokoladas su obuoliais, apelsinų žievelėmis ir cinamonu LAROCHÉ N° 6
€ 6.50 su PVM
Rankų darbo pagamintas Lietuvoje
Šalis |
---|