Nosyje ir skonio prasme iš karto pasitinka nuostabios vyšnių žiedų natos, kurias papildo gaivios kadagio uogų natos ir saldus apelsino pojūtis.
Kalbant apie skonį jį papildo žibuoklių, kalendrų ir medienos prieskonių užuominos.
Džino gamybai naudojamos kadagio uogos, Sakurajima komikan (Sakurajima komikan yra mažesnė mandarinų atmaina; sakoma, kad jis net mažiausias pasaulyje!), kalendra ir vyšnių žiedų užpilas.
Dėl gamybos metodo šie džinai tokie ypatingi. Laikomasi šimtametės distiliavimo tradicijos ir naudojami vietoje užauginti miežiai, į kuriuos dedama juodojo Kōji.
Siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų kokybę, mūsų svetainėje yra naudojami slapukai. Daugiau informacijos - privatumo politikoje. SkaitytiSutinku
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.