- Gamybos procesas: vynuogės skinamos naktį, kad būtų galima pasinaudoti žemesnia temperatūra, kai cukraus lygis yra stabiliausias. Tradicinė vyndarystė, alkoholinės fermentacijos metu Pierre Zéro išsaugo visus naudinguosius elementus, tokius kaip polifenoliai, taninai, resveratrolis, vitaminai, mineralai ir kitos maistinės medžiagos bei antioksidantai. Kai vynas jau pagamintas, vyksta dealkoholizacijos procesas. Siekiant išsaugoti visus puikiam vynui būdingus skonius ir aromatus, vyninė laikosi griežto dealkoholizavimo protokolo, vadinamo „Spinning Cone Column”.
- Spalva: intensivi rubino.
- Aromatas: raudonų vaisių.
- Skonis: gaivus, ryškus, gerai subalansuota skonio pusiausvyra.
- HALAL sertifikuotas.
- Vynuogė: merlot.
- Nuo 3 iki 6 kartų mažiau kalorijų nei įprastame vyne.
- 2018 m. ir 2019 m. Nobel Prise.
- 750 ml
- 0%