Veronos miestas padovanojo dar vieną kalėdinį pyragą – pandoro, kuris meta tikrą iššūkį panettone ir kartu kovoja dėl vietos ant kalėdinio stalo. Šis pyragas yra aukštesnis, žvaigždės formos bei apibarstytas cukraus pudra – kai kurie sako, kad jis atrodo tarsi snieguotos Italijos Alpių viršūnės per Kalėdas. Nors pandoro pyragas labai skanus ir šaltas, bet turint laiko jį galima ir pašildyti bei patiekti su grietinėle ar šokolado kremu, užpilant ant horizontaliai supjaustytų žvaigždės formos gabalėlių. Pandoro pyrago dėžutėje visuomet rasite įdėtą ir pakelį cukraus pudros. Kiekvienas pyragas yra papildomai supakuotas į sandarų maišelį, jį pradarę apibarstykite pandoro pyragą cukraus pudra ir vėl uždarę maišelį lengvai viską kartu supurtykite – tokiu būdu visas pandoro pyragas pasidengs cukraus pudra tolygiai.
Jeigu norisi išbandyti naujų derinių, kviečiame ragauti kalėdinį pyragą pandoro su pistacijomis, tiramisu arba be laktozės.