,

Trauktinė „Pražydusi klevų žiedais”

 23.90 su PVM

Trauktinė

Neturime

  • Pirmoji limituotos serijos dalis, kurios receptą pakišo pats Perkūnas.
  • Dievo rykštei trenkus į šalimais esančią šaką, ši nuvirto, o klevų žiedai, kurie metuose žydi vos kelias dienas, tapo ranka pasiekiami.
  • Ilgai negalvojęs bravoras pradėjo improvizuoti ir išgrynino receptą su 4 lietuviškais ingredientais, itin retai naudojamais maisto produktuose. Tačiau dažnai sutinkamais senuosiuose apotekos receptuose.
  • Po daugiau kaip 200 dienų praleistų brandinimo talpose, klevų žiedai, pelkinė vingiorykštė, stumbražolė ir šaltalankių lapai, skonyje atskleidžia džiovintų laukinių uogų salstelėjimą, cinamono ir vanilės natas.
  • Poskonis – sausas, primenantis gaivią pajūrio pušynų ir kopų paklotę.
  • Visi ingredientai sužoliauti aplinkiniuose laukuose ir miškuose, tad kiek prižoliavo, tiek ir yra – labai limituotai.
  • 35%
  • 0,5 l

 

Talpa (ltr)

Šalis

Pirkinių krepšelis
Scroll to Top